FEM AVANÇAR EL FABLAB,

FES QUE EL TEU PROJECTE AVANCI

FABLAB Andorra La Vella vol ser quelcom més que un espai per aprendre. Volem ser un grup de treball col·laboratiu perquè puguin néixer projectes de fabricació o nous emprenedors en el País. Tenim l’ambició d’agregar tots els actors industrials del país entorn del nostre espai per poder cultivar el talent i apropar les cadenes de valor i fomentar la innovació industrial en el Principat.

Creació i formació de talent industrial
Connexió amb la cadena de valor del sector
Seguiment tecnològic i noves tendències en fabricació tecnològiques.

Tot això i més trobaràs en la comunica tat de makers d’OPEN FABLAB Andorra La Vella. Fes Avançar el FABLAB per així fes créixer el teu projecte.

ELS NOSTRES SERVEIS

FORMACIÓ I EMPRENEDORIA

Tallers per Adults

Formacions aplicades sobre disseny de peces i com operar i mantenir la maquinària de fabricació digital, i l'ús responsable del material del FabLab.

Activitats Extraescolars

Activitats per adolescents orientades a despertar vocacions industrials i creatives en els camps de l'enginyeria, la mecànica i l'electrònica i el disseny per ordinador.

Acompanyament de projectes

Servei de mentoria i consell per tal d'accelerar projectes empresarials o la creació de prototips a través d'acompanyaments individuals o col·laboracions amb altres entitats.

Estudis a mida

Serveis d'impressió de peces segons demanda, així com serveis de disseny 2D i 3D. Consell i orientació sobre serveis de reprografia 3D per aplicacions professionals.

Apuntat ja!

ACTIVA EL TEU TALENT "MAKER"
I FABRICA EL FUTUR.

Segueix-nos en aquesta pàgina. En breu, anunciarem la inauguració del nostre espai.