INICIACIÓ A LA FABRICACIO DIGITAL

Despertem les vocacions dels nostres futurs enginyers!

La reindustrializació de Europa és una gran oportunitat de futur. El FABLAB és una bona oportunitat per formar al nostre jovent sobre la fabricació digital, l’estalvi de material i les estratègies de reciclatge, en general.

Més que aprendre a fabricar, l’objectiu del FABLAB és també el de conscienciar que tenim entre tots canviar els nostres hàbits de consums i tenir noves maneres innovadores de construir, evitar el malbaratament estalviar materials i alhora ser respectuosos amb el medi ambient.

NOVES VOCACIONS

Europa necessita nous perfils tècnics per la fàbrica connectada i les noves cadenes de valor. La reindustrialització del continent ja ha començat.

CULTURA DE L'ESTALVI

Les formes de fabricar han de canviar per tal de ser més respectuosos amb el planeta

NOUS MODELS INNOVADORS

Fabricar millor passa per conèixer els canvis tecnològics que ens permeten ser més eficients, i menys contaminants.

Activitats per adolescents orientades a despertar vocacions industrials i creatives en els camps de l’enginyeria, la mecànica i l’electrònica i el disseny per ordinador.

ELS NOSTRES SERVEIS

FORMACIÓ I EMPRENEDORIA

Tallers per Adults

Formacions aplicades sobre disseny de peces i com operar i mantenir la maquinària de fabricació digital, i l'ús responsable del material del FabLab.

Activitats Extraescolars

Activitats per adolescents orientades a despertar vocacions industrials i creatives en els camps de l'enginyeria, la mecànica i l'electrònica i el disseny per ordinador.

Acompanyament de projectes

Servei de mentoria i consell per tal d'accelerar projectes empresarials o la creació de prototips a través d'acompanyaments individuals o col·laboracions amb altres entitats.

Estudis a mida

Serveis d'impressió de peces segons demanda, així com serveis de disseny 2D i 3D. Consell i orientació sobre serveis de reprografia 3D per aplicacions professionals.

Apuntat ja!

ACTIVA EL TEU TALENT "MAKER"
I FABRICA EL FUTUR.

Segueix-nos en aquesta pàgina. En breu, anunciarem la inauguració del nostre espai.