ACCELERA ELS TEUS PROJECTES

ESTUDIS A MIDA

L’espai FABLAB Andorra La Vella vol ser un centre d’acceleració de projectes i de connexió d’Andorra amb la vanguardia i la innovació entorn de la fabricació digital. Més enllà d’una copisteria 3D, FABLAB Andorra La Vella vol ser un pol d’atracció de nous projectes i un vehicle de creació de talent i d’empresa.

Xarxa de fablab collaBoradors

Et podem conectar amb centre de fabricacio de França i Espanya

CENTRES DE RECERCA

Estem conectats amb LEITAT, un centre de recerca iinnovació en fabricació digital

Necesites conectar amb un expert?
Vols coneixer els millors laboratoris de fabricació?
Tens un projecte peró necesites gent experta?

El FABLAB t’ajuda a conectar amb la xarxa de FABLAB i centres de recerca en fabricació digital d’Europa. Si no tenim la solució, et podem ajudar a buscar-la 

ELS NOSTRES SERVEIS

FORMACIÓ I EMPRENEDORIA

Tallers per Adults

Formacions aplicades sobre disseny de peces i com operar i mantenir la maquinària de fabricació digital, i l'ús responsable del material del FabLab.

Activitats Extraescolars

Activitats per adolescents orientades a despertar vocacions industrials i creatives en els camps de l'enginyeria, la mecànica i l'electrònica i el disseny per ordinador.

Acompanyament de projectes

Servei de mentoria i consell per tal d'accelerar projectes empresarials o la creació de prototips a través d'acompanyaments individuals o col·laboracions amb altres entitats.

Estudis a mida

Serveis d'impressió de peces segons demanda, així com serveis de disseny 2D i 3D. Consell i orientació sobre serveis de reprografia 3D per aplicacions professionals.

Apuntat ja!

ACTIVA EL TEU TALENT "MAKER"
I FABRICA EL FUTUR.

Segueix-nos en aquesta pàgina. En breu, anunciarem la inauguració del nostre espai.