QUI SOM?

Un grup d'entitats apasionat per les noves tecnologies, l'emprenedoria i el consum responsable.

La idea de crear un espai obert per experimentar amb la fabricació digital va neixar ja fa uns anys de la mà de quatre empreses andorranes amb el projecte FASHION 4.0. Hereu d’aquest projecte, l’associació OPEN FABLAB ANDORRA LA VELLA ha aconseguit agrupar entorn a la idea principal més valors com són la part associativa i social, la de formació i creació de talent, així com la de la recerca i l’emprenedoria oberta.

SOCIS FUNDADORS DEL FABLAB

0
+
Metros cuadrats
0
+
Impressores diferents
0
+
Entitats Fundadores
0
+
Usuaris

LA NOSTRA MISSIÓ

Crear un espai obert i participatiu que fomenti la cooperació i col·laboració entre actors industrials amb l’ambició de ser un agent catalitzador de la innovació i l’emprenedoria del País.

FORMACIÓ, INTEGRACIÓ SOCIAL I ECONOMIA CIRCULAR
L'OPEN FABLAB ANDORRA LA VELLA ser un punt de trobada per promoure la formació i divulgar el coneixement lliure en projectes de ciència, tecnològica, enginyeria, arts i matemàtiques. Ser un agent inspirador de noves vocacions pel jovent del Principat d’Andorra, així com una plataforma de promoció de l'economia circular.

UN ESPAI PER COOPERAR I ACCELERAR PROJECTES
L'OPEN FABLAB ANDORRA LA VELLA vol ser un espai físic i digital on els diferents actors industrials del país connectin i col·laborin creant les capacitats tècniques, de talent, de connexió la innovació tecnològica que el país necessita.

LA NOSTRA VISIÓ

Volem ser una plataforma de promoció de la reindustrialització i de l'encaix d'Andorra dins de la cadena de valor de producció europea, creant un espai únic on empreses, emprenedors i talent jove puguin cooperar i crear noves oportunitats pel País.

FOMENTANT LA CULTURA "MAKER"
Tenim la voluntat de potenciar la cultura de fabricació pròpia, o del fer-ho tu mateix, incentivant la cultura de la reutilització i el segon ús, la reducció d’ús de matèria primera en la fabricació, i el reciclatge de material.

CONNECTANT AMB EL CONEIXEMENT
Tenim l'ambició de convertirnos en un centre neuràlgic de la modernització del teixit industrial del País, enllaçant-nos amb la xarxa global de laboratoris de fabricació, obrint l’accés a dissenys, tendències i millors pràctiques internacionals.

LA NOSTRA HISTÒRIA

La voluntat de muntar un fablab a Andorra data del 2018, on un grup d'empresaris del país van volent crear un projecte innovador. La suma benèvola dels molts actors claus del país ha fet realitat aquest somni.

FASHION 4.0 i EL FABLAB INDUSTRIAL
El 26 de febrer 2018, ACTINN el clúster de la tecnologia i la innovació premia a un consorci format per quatre empreses andorranes ANDORSOFT, COMMIT, SOC CREATIU, i GAMMA MANAGEMENT per crear un projecte innovador lligat a la creació de moda on demand.

EL FABLAB OBERT I LA CONEXIÓ INTERNATIONAL
Els actors implicats, ANDORSOFT i GAMMA MANAGEMENT, decideixen d'un reenfocament estratègic per buscar finançament público-privat i conectar el fallab internacionalment. La incorporació de l'associació ANDORRA MAKERS, al març 2021 és el punt d'inflexió i d'acceleració del projecte que ens porta a tancar la ronda de socis fundadors al Juny 2021.

Apuntat ja!

ACTIVA EL TEU TALENT "MAKER"
I FABRICA EL FUTUR.

Segueix-nos en aquesta pàgina. En breu, anunciarem la inauguració del nostre espai.